Kend din Psykopat MentorForløb

Tag dit liv tilbage fra psykopaten

6 måneders online kursus med videoer, lydfiler og noter | undervist af Alexa Peary
395,00 pr. måned - i 6 måneder
Alexa Peary
Alexa Peary
Mentor & Executive Coach

Om instruktøren

Jeg har en livslang personlig erfaring med psykopater, narcissister, alkoholikere og andre giftige mennesker.


Derudover har jeg læst store mængder bøger, forskning og artikler om emnet, og har deltaget på adskillige kurser og workshops hos en række internationale eksperter på området. Der findes ikke en formel uddannelse på dette område, så jeg har stykket min egen sammen.

Jeg bliver kraftigt efterspurgt af psykiatrien, institutioner, studerende, virksomhedsledere og journalister for at dele min viden og min vinkel som pårørende til psykopater. Rigtigt mange psykologer, læger og psykoterapeuter anbefaler mig til deres klienter.

 • Jeg er uddannet Certified Executive Coach, og har den to-årige uddannelse som systemisk og narrativ proceskonsulent.
 • Jeg har været selvstændig konsulent siden 2005, og har stor viden og solid praktisk erfaring med rådgivning, coaching og undervisning samt med at facilitere både individuelle forløb og gruppeforløb.
 • Jeg har - før det - været leder gennem 20 år, hvilket har krævet masser af samtaler om både faglige og personlige emner.
 • Jeg har været mentor for ledere og karrieremennesker i omkring 15 år.
 • Jeg har arbejdet med min egen udvikling i selvhjælpsgrupper i 20 år, og har i den forbindelse været mentor for omkring 100 personer, mange af dem gennem flere år.
 • Jeg har efteruddannet mig i blandt andet filosofi, psykologi og kommunikation, samt ledelse, motivationsteori og karriere- og talentudvikling
 • Jeg har de seneste år dykket ned i teorien bag psykopater og narcissister, og ikke mindst helingsprocessen efter traumer og omsorgssvigt samt det, man i dag kalder offersyndromet, og som er den pakke af symptomer, vi får ved nærkontakt med psykopater mv. Jeg har deltaget i internationale kurser og workshops hos nogle af verdens førende eksperter inden for området.
 • Jeg holdt op med at tælle, hvor mange personlige samtaler, jeg har haft, da jeg rundede 10.000 timer for nogle år siden, men et gæt er omkring de 15.000 timer.

De erfaringer, jeg har gjort mig på min vej, og ikke mindst den viden, jeg har tilegnet mig i min søgen efter svar, vil jeg gerne give videre, i håb om at du kan bruge den.

Jeg skriver artikler mv. på min webside: www.kend-din-psykopat.dk


KURSUSBESKRIVELSE

Har du – eller har du haft – en hverdagspsykopat (psykopat, narcissist, sociopat, følelsesvampyr) i dit liv? Har du brug for at generobre din frihed og løfte dit selvværd? Så er dette videokursus noget for dig.

I løbet af de næste 6 måneder vil du:

 • få adgang til min viden og erfaring
 • få så stor viden om psykopatens/narcissistens/sociopatens giftige adfærd, at du til enhver tid kan genkende den
 • få viden om, hvilke skader du har fået af nærkontakten med en hverdagspsykopat
 • få viden om, hvordan du tackler en hverdagspsykopat
 • få viden og redskaber til at tage dit liv tilbage og genvinde kontrollen over dit eget liv

Online kurset er helt anonymt, så du kan trygt deltage, uanset dine personlige forhold. Og du kan gennemgå det i dit eget tempo og i din egen sofa.


HVEM VIL FÅ GLÆDE AF DETTE FORLØB?

Onlinekursets indhold er tilrettelagt til dig, der har, eller har haft, en eller flere hverdagspsykopater i dit liv.

Det er ligegyldigt, om du stadig har en hverdagspsykopat i dit liv, eller du har gjort dig fri. Det er også ligegyldigt om din hverdagspsykopat er kvinde eller mand, og om hverdagspsykopaten er en forælder, en søskende, en ægtefælle/kæreste, god ven eller chef/kollega eller andet.

Har du været i nærkontakt med en hverdagspsykopat, så har du fået sår og skader, og disse sår og skader kan heles.


HVAD VIL DU FÅ UD AF KURSET?

Det, du vil opleve i løbet af dette 6 måneders kursusforløb, er, at du vil få viden, overblik og redskaber til at starte rejsen mod frihed og glæde.

Du vil se, at der et meget gennemskueligt mønster i hverdagspsykopatens adfærd, og et lige så gennemskueligt mønster i din reaktion på hverdagspsykopaten.

Det er et mønster, hvor folk udefra har svært ved at forstå, hvad der foregår. Og hvor vi, der er inde i det, har svært ved at forklare, hvad der foregår.

Derfor har vi brug for at kunne sætte ord på vores følelser og oplevelser, for at kunne hele dem.

Du har sikkert – som mig – haft svært ved at finde ud af, hvilken damptromle der ramte dig, og hvor den overhovedet kom fra. Men i løbet af dette forløb vil du have skilt damptromlen ad, og du vil vide, hvordan den er skruet sammen, og du vil kunne genkende en damptromle igen, når du møder den.

Du vil få viden om, hvilke skader en hverdagspsykopat påfører andre mennesker fysisk, psykisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Sammen med redskaber til at starte healingen af disse skader, vil denne viden ruste dig til at kunne vende den negative spiral ryggen, og i stedet starte en positiv spiral i dit liv. En spiral med mere glæde og frihed.


HVAD SIGER ANDRE?

Jeg har kørt en række fysiske Mentorgrupper med det samme materiale, som du får her, og nogle af udtalelserne fra deltagerne kan du læse her:

“Allerførst vil jeg lige sige endnu engang hvor taknemmelig jeg er for, at jeg startede på dit forløb. Det klæ’r mig så meget på i forhold til mine børn, og jeg kan hjælpe dem på en super god måde, fordi jeg har den viden fra dig med mig.”

“Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har lært så meget om emnet, at jeg nu føler mig stærkere, når jeg fremover møder en psykopat. Det har været så dejligt at vide, at jeg ikke er alene om mine følelser, og det jeg mærker, når der er en psykopat i nærheden. Tak❤️”

“Tak for dit livsforandrende kursus.”

“Der kommer hele tiden nye oplysninger om psykopater, som giver mening for mig, og nye erkendelser, der slipper mig fri af, at det har været min egen skyld – dejligt.”

"Jeg har fået en dybere forståelse for, hvad det vil sige at have en psykopat omkring sig, en viden om hvad de rent faktisk gør, og ikke mindst har jeg forstået, at det ikke er mig, der er skør."

"Jeg har fået et højere selvværd, og er blevet modig igen. Nu kan jeg fastholde mig selv og mit værd."

“Jeg er blevet forbløffet over, hvor hurtigt udvikling kan ske, når vi har den rette viden, og vi vil forandringen.”

“Der sker mere og mere vanvittige ting i min relation til psykopaten, men jeg bliver ikke væltet af det mere på grund af min nye viden og vores øvelser.”

“Nu er det mig, der er i centrum! Jeg har fået sat tingene på plads, og er blevet roligere.”

“Jeg har lært, at jeg ikke kan vinde kampene, men at jeg kan vende psykopaten ryggen. Jeg er blevet virkelig god til at undgå kommunikation med psykopaten.”

“Jeg har aldrig i mit liv stået så meget op for mig selv, som jeg gør nu. Og jeg kommer aldrig derud igen, hvor jeg var. Forskellen er, at jeg nu ved, at det ikke bare var mig!”

“Før var jeg i benægtelse og ville helst flygte. Nu har jeg mødt mig selv med anerkendelse, og jeg er nysgerrig på mit eget liv. Jeg er også begyndt at få nye relationer i mit liv – sunde vel at mærke!”

“Jeg har lært at min intuition altid har ret, og at jeg skal lytte til den.”

“Jeg har fået friheden og redskaberne til ikke altid at gå i kamp med psykopaten. Det er en helt ny frihed.”


HVAD FÅR DU?

Dette videokursus består af et 6 måneders forløb, hvor du 2 gange hver måned får en række videoer om relevante emner. Altså 12 videopakker i løbet af 6 måneder. Rækkefølgen og indholdet er bygget op efter de erfaringer, jeg har gjort mig med de fysiske grupper.

Den første videopakke ligger allerede klar til dig, når du logger dig ind.

Alle videoer findes også i en ren lydversion, så du kan lytte til dem, når du er på farten.

Der ligger skriftlige noter til hver video.

Noterne kan du downloade og printe ud. Videoerne og lydfilerne kan du se og høre, alt det du vil under hele forløbet.

Du bliver ved med at have adgang til materialet i mindst et år. Jeg har sat en tidsgrænse på et år af juridiske grunde, men så længe forløbet eksisterer, vil du have adgang til det.

Du får også  i de 6 måneder adgang til et avanceret og sikkert medlemsforum, hvor du kan vælge at være åben eller anonym efter dit eget valg. Og det er ikke en Facebook gruppe – det er et professionelt forum.


Jeg lægger materialet ud drypvis.

Kursusindhold

56 Videoer
36 PDF'er
53 Lyde

Kursusoversigt

9. Kursuspakke - Noter
10. Kursuspakke - Noter
11. Kursuspakke - Noter
12. Kursuspakke - Noter