Hvad er en psykopat?

Hvad er en psykopat?

Eller en narcissist eller en sociopat? Få klart svar i dette videokursus med gennemgang af den nyeste diagnosemetode og med masser af konkrete eksempler. Efter kurset kan du nemt genkende den giftige adfærd. | undervist af Alexa Peary
Køb 149,00 kr.
Alexa Peary
Alexa Peary
Mentor & Executive Coach

Om instruktøren

Jeg har en livslang personlig erfaring med psykopater, narcissister, alkoholikere og andre giftige mennesker.


Derudover har jeg læst store mængder bøger, forskning og artikler om emnet, og har deltaget på adskillige kurser og workshops hos en række internationale eksperter på området. Der findes ikke en formel uddannelse på dette område, så jeg har stykket min egen sammen.

Jeg bliver kraftigt efterspurgt af psykiatrien, institutioner, studerende, virksomhedsledere og journalister for at dele min viden og min vinkel som pårørende til psykopater. Rigtigt mange psykologer, læger og psykoterapeuter anbefaler mig til deres klienter.

  • Jeg er uddannet Certified Executive Coach, og har den to-årige uddannelse som systemisk og narrativ proceskonsulent.
  • Jeg har været selvstændig konsulent siden 2005, og har stor viden og solid praktisk erfaring med rådgivning, coaching og undervisning samt med at facilitere både individuelle forløb og gruppeforløb.
  • Jeg har - før det - været leder gennem 20 år, hvilket har krævet masser af samtaler om både faglige og personlige emner.
  • Jeg har været mentor for ledere og karrieremennesker i omkring 15 år.
  • Jeg har arbejdet med min egen udvikling i selvhjælpsgrupper i 20 år, og har i den forbindelse været mentor for omkring 100 personer, mange af dem gennem flere år.
  • Jeg har efteruddannet mig i blandt andet filosofi, psykologi og kommunikation, samt ledelse, motivationsteori og karriere- og talentudvikling
  • Jeg har de seneste år dykket ned i teorien bag psykopater og narcissister, og ikke mindst helingsprocessen efter traumer og omsorgssvigt samt det, man i dag kalder offersyndromet, og som er den pakke af symptomer, vi får ved nærkontakt med psykopater mv. Jeg har deltaget i internationale kurser og workshops hos nogle af verdens førende eksperter inden for området.
  • Jeg holdt op med at tælle, hvor mange personlige samtaler, jeg har haft, da jeg rundede 10.000 timer for nogle år siden, men et gæt er omkring de 15.000 timer.

De erfaringer, jeg har gjort mig på min vej, og ikke mindst den viden, jeg har tilegnet mig i min søgen efter svar, vil jeg gerne give videre, i håb om at du kan bruge den.

Jeg skriver artikler mv. på min webside: www.kend-din-psykopat.dk


KURSUSBESKRIVELSE

Når den der nagende følelse dukker op: "Der er noget galt. Det er ikke i orden at opføre sig så dårligt /mærkeligt /følelseskoldt."

Eller når ens bedste ven /veninde /kollega eller lægen /psykologen har erklæret: "Han /hun er da vist psykopat, narcissist, sociopat - eller noget lignende."

Så begynder vi modstræbende at søge efter beviser.

Vi bliver fyldt med frygt, skam og sorg. Og senere med vrede.

Men vi er nødt til at vide det.

Uden den rette uddannelse kan vi ikke stille diagnoser. Men diagnoser har udgangspunkt i karaktertræk og adfærd, og karaktertræk bliver til adfærd i det daglige. Og adfærd kan vi alle vurdere, adfærd kan vi alle godt tale med om.

I disse videoer får du at vide, hvad det nyeste og mest moderne psykiatriske diagnoseredskab siger om, hvad der er narcissistisk adfærd, antisocial adfærd og psykopatisk adfærd.

Et diagnoseredskab som end ikke er udgivet på dansk endnu, og som jeg derfor har oversat og yderligere bearbejdet til almindeligt sprog.

Kernen i kurset er 4 videoer, hvor jeg over 50 minutter - og i detaljer - forklarer, hvad det er, diagnosesystemet beskriver som psykopatisk adfærd. Forklaret så du bagefter kan genkende denne adfærd, når som helst du møder den.

Jeg starter med at forklare, hvorfor jeg bruger ordet psykopat, og om hvordan vi som pårørende skal opfatte og vurdere de personlighedsforstyrrelser, der ligger bag dette udtryk.

Jeg fortæller derefter overordnet om diagnoser, og så går jeg i dybden med, hvad det nyeste diagnosesystem siger om, hvordan psykopaten opfatter sig selv, og derefter om hvordan psykopaten opfører sig i relationer med andre mennesker. Gennemgangen er krydret med masser af konkrete eksempler fra mit eget liv med psykopater og narcissister mv..

Du får også en pdf-præsentation, hvor jeg beskriver DSM-5's nye diagnosekriterier i detaljer på dansk, og den indeholder også en skematisk oversigt over de forskellige diagnoser med de tilhørende beskrivelser af karaktertræk og adfærd.

Der ligger endvidere 3 videoer, hvor jeg præsentere mig selv, og fortæller, hvorfor jeg taler og skriver om psykopater og om pårørende til psykopater. Samt to ekstra videoer med eksempler på, hvordan denne adfærd, som psykopater har, påvirker os, der er i nærkontakt med dem.

Du kan se en oversigt over videoerne nedenfor

For 297,00 kr. køber du adgang til dette kursus i 2 år. Også hvis jeg opdaterer det med nyt materiale.

Dette materiale er med i Kend din Psykopat Mentorforløbet, og hvis du vælger at tilmelde dig Mentorforløbet, efter du har købt dette kursus, så får du en rabat på 130,00 kr.


Kursusindhold

9 Videoer
1 PDF